Thursday, October 17, 2013

Buffalo communiqueThis is a reprint of a recent article from the current issue of Green Fire Times (www.greenfiretimes.com), a monthly resource newspaper distributed in the north central New Mexico area.
Because it is a small distribution publication, I thought the following should be shared with a wider readership:

In June, 2013, Jose Lucero of Santa Clara Pueblo, and Robert Staffanson, 92, visited the Buffalo Nation on Ted Turner's 'Flying D' Bison Ranch in Montana. 
 


2 comments:

nina said...

You are exactly right this should have received a far wider audience. I had no idea! Many people have heard Mr. Turner bought a lot of land, but how many know what wonders he's done with it? Is it that only bad news is national news?
Thank you for going to the trouble to put this up, that it is so beautiful is an understatement. And its happening now, more joy.
onelove

Unknown said...

Nhiều chị em thắc mắc bà bầu tức ngực có nguy hiểm không vì có thể nó ảnh hưởng đến tuyến sữa của thai phụ và bên cạnh đó cũng có thể ảnh hưởng tới thai nhi, bà bầu chóng mặt có sao không vì có thể đó là do sự tăng giảm huyết áp của phụ nữ, rất nguy hiểm. bà bầu đau vai gáy có nguy hiểm không vì triệu chứng này thường xuất hiện ở những người hay làm việc nặng nhọc hoặc ít vận động, bà bầu đau nhức chân có sao không vì chân là bộ phận tập trung nhiều các huyệt đạo chủ yếu của cơ thể. nhạc tiểu hà̀ mễ trung quốc có hay không, cách gỡ phần mềm ra khỏi máy tính như thế nào và có ảnh hưởng gì tới máy tính không, thuốc nở mông ở đâu tốt nhất và có hiệu quả nhất.